Bestel hier verse kroketten voor jouw feest!

Komende events

Platenbeurs

Yesss een platenbeurs in Mechelen! Kom gezellig neuzen op zondag 10 december en vul die platenkast aan, als je nog plek hebt tenminste!

Naar het event

VOLZET I Masterclass Whisky

Op donderdag 14 december neemt onze Brand Ambassador je mee in de wondere wereld van de Schotse whisky.

Naar het event

The Fishwives Kersteditie + warmste week actie 17/12

The Fishwives Market, onze maandelijkse creatieve goodiesmarkt, krijgt een extra editie voor de feestdagen op zondag 17/12!

Naar het event

Laatste nieuws

Foodconcepten gezocht

Smaakmakers in spé

Lees het artikel

Vleeshalle, VAWI en stad Mechelen zetten samen in op duurzame belevering

Lees het artikel

Blogger in de picture

Lees het artikel

Ontdek de smaakmakers

De smaakmakers zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun product én even divers als hun aanbod. Kom zeker langs voor de smeuïgste guacamole, kraakverse focaccia, aromatische phở of hemelse burgers!

Ontdek de gangmakers

Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle. Interieurarchitecten, kantoren, een boetiek, tattooshop, én een waxbar, ook dat is De Vleeshalle.

 

Welkom in De Vleeshalle. Ooit boden slagers hier hun koopwaar aan, nu is de monumentale hal een culinaire hotspot in het hartje van Mechelen. Gepassioneerde standhouders geven elke dag het beste van zichzelf. Deze smaakmakers maken verse gerechten om ter plekke van te smullen. Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle.

Over De Vleeshalle

Reserveren is niet nodig. Kom gerust langs en kies een tafeltje uit. Groepsreservaties zijn wel mogelijk vanaf 12 personen en kan je hier reserveren.

Reserveer

De Vleeshalle in cijfers

20.238

likes op Facebook

14

smaakmakers

7

Gangmakers

1.200

m² smaakplezier

Heb je zelf een ijzersterk concept?

Heb je een goed idee of een ondernemersdroom? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe concepten. Contacteer ons en misschien kunnen wij je wel helpen deze droom waar te maken!

Contacteer ons