Welkom bij De Vleeshalle

Welkom in De Vleeshalle. Ooit boden slagers hier hun koopwaar aan, nu is de monumentale hal een culinaire hotspot in het hartje van Mechelen. Twaalf standhouders én een popup geven elke dag het beste van zichzelf. Deze smaakmakers maken verse gerechten om ter plekke op te eten en verkopen topingrediënten om thuis mee aan de slag te gaan. Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle.

Over De Vleeshalle

De Vleeshalle zkt. een gangmaker

Lees het artikel

Hippe Blokspot in De Vleeshalle

Lees het artikel

Horecatalent gezocht!

Lees het artikel

Er is een leven voor en na de kroketjes

Ontdek de smaakmakers

De smaakmakers zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun product én even divers als hun aanbod. Kom zeker langs voor de smeuïgste guacamole, kraakverse focaccia, Mechelse honing, aromatische phở of hemelse burgers!

Ontdek de gangmakers

Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle. Interieurarchitecten, personal trainers, kantoren, een make-up shop én een meubelwinkel, ook dat is De Vleeshalle.

No cash, all fun

In De Vleeshalle kun je enkel met de kaart of met de Bancontact-app betalen. Op die manier zorgen we voor een snellere service en is er geen gedoe met wisselgeld. Zo kan alle aandacht naar lekker eten en drinken gaan. Met handige apps als Payconiq by Bancontact of Splitwise kun je makkelijk de rekening splitsen en bijhouden wie al een rondje heeft gegeven.

Bestellen in De Vleeshalle? Daar hoef je zelfs niet meer voor recht te staan. Je kunt dat gewoon doen via onze bestelwebsite.

Scan de QR-code, kies je favoriete smaakmaker, geef even aan of je het meeneemt of opeet in de hal en bestellen maar. Je krijgt een melding als het eten klaar is. Smakelijk!

www.devleeshalle-webshop.be

Er is een leven voor en na de kroketjes

Komende events

6, 7 en 8/09: De Vleeshalle x Herfstbraderie

Op 6, 7 en 8 september is het feest in de straten van Mechelen, want dan is het de jaarlijkse herfstbraderie. Speciaal voor jullie organiseren we dat weekend leuke acties en workshops!

Naar het event

20, 21 en 22/09: Cocktailweekend

Het is bijna over, voorbij, finito. De zomer loopt officieel op zijn eind, maar het was er eentje om in te kaderen. Daarom: let’s go out with a bang!

Naar het event

14/08 – 15/08: Moederdag

Woensdag 14/8 en Donderdag 15/8 zetten we onze mama’s in de bloemetjes!

Naar het event

Laatste nieuws

De Vleeshalle zkt. een gangmaker

Lees het artikel

Hippe Blokspot in De Vleeshalle

Net nu de zomer helemaal begonnen is, komen de herexamens dichter bij. Vele studenten moeten weer dagelijks alleen achter hun bureau kruipen of in een overvolle bib gaan zitten. Toch is dat niet nodig, want van 13/8 tem 8/9 kan je in De Vleeshalle samen studeren in een hippe blokspot.

Lees het artikel

Horecatalent gezocht!

Flexi-jobbers, jobstudenten of ervaren rotten, wees welkom in onze hal! Bij De Vleeshalle zijn we altijd op zoek naar vers horecatalent om ons team te versterken.

Lees het artikel

De Vleeshalle in cijfers

5000

likes op facebook

13

smaakmakers

5

gangmakers

1200

m² smaakplezier

Heb je zelf een ijzersterk concept?

Heb je een goed idee of een ondernemersdroom? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe concepten. Geïnteresseerd? Contacteer ons en misschien kunnen wij je wel helpen deze droom waar te maken!

Contacteer ons