Welkom bij De Vleeshalle

Welkom in De Vleeshalle. Ooit boden slagers hier hun koopwaar aan, nu is de monumentale hal een culinaire hotspot in het hartje van Mechelen. Twaalf standhouders én een popup geven elke dag het beste van zichzelf. Deze smaakmakers maken verse gerechten om ter plekke op te eten en verkopen topingrediënten om thuis mee aan de slag te gaan. Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle.

Over De Vleeshalle

Kom langs met je Mechelen Bon

Lees het artikel

De Vleeshalle zkt. een stagiair

Lees het artikel

De Vleeshalle zkt. een gangmaker

Lees het artikel

Er is een leven voor en na de kroketjes

Ontdek de smaakmakers

De smaakmakers zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun product én even divers als hun aanbod. Kom zeker langs voor de smeuïgste guacamole, kraakverse focaccia, Mechelse honing, aromatische phở of hemelse burgers!

Ontdek de gangmakers

Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle. Interieurarchitecten, personal trainers, kantoren, een make-up shop én een meubelwinkel, ook dat is De Vleeshalle.

No cash, all fun

In De Vleeshalle kun je enkel met de kaart of met de Bancontact-app betalen. Op die manier zorgen we voor een snellere service en is er geen gedoe met wisselgeld. Zo kan alle aandacht naar lekker eten en drinken gaan. Met handige apps als Payconiq by Bancontact of Splitwise kun je makkelijk de rekening splitsen en bijhouden wie al een rondje heeft gegeven.

Bestellen in De Vleeshalle? Daar hoef je zelfs niet meer voor recht te staan. Je kunt dat gewoon doen via onze bestelwebsite.

Scan de QR-code, kies je favoriete smaakmaker, geef even aan of je het meeneemt of opeet in de hal en bestellen maar. Je krijgt een melding als het eten klaar is. Smakelijk!

www.devleeshalle-webshop.be

Er is een leven voor en na de kroketjes

Komende events

20/12 – 5/1 – Wunder-Bar

Geweldige eindejaarsvibes in de hal. De gezelligste tijd beleef je bij ons met jenever, warmte en hot mojito.

Naar het event

Spelletjesavond: elke tweede dinsdag van de maand

Kolonisten, verenig jullie! Verdedig spion en koning, ga all-in of eindig op een bom. Eindelijk, board games in De Vleeshalle.

Naar het event

Fishwives Market: elke eerste zondag van de maand

// FOOD – DESIGN – INTERIOR – DRINKS – CRAFTS – MUSIC – FASHION //

Naar het event

Laatste nieuws

Kom langs met je Mechelen Bon

Wist je dat de stad Mechelen zijn eigen geschenkbon heeft? De Mechelenbon verzamelt meer dan 200 Mechelse handelszaken waaronder sinds kort ook De Vleeshalle.

Lees het artikel

De Vleeshalle zkt. een stagiair

Heb jij een vlotte pen, kan jij niet weerstaan aan de geur van lekker eten en wil jij mee content creëren voor de mooiste hal van ’t land? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

Lees het artikel

De Vleeshalle zkt. een gangmaker

De Vleeshalle is op zoek naar een gangmaker die een tijdelijke of vaste invulling kan geven aan de laatste vrije ruimte. Deze vind je op het eerste verdiep en heeft een waanzinnig zicht over de hal.

Lees het artikel

De Vleeshalle in cijfers

5000

likes op facebook

13

smaakmakers

5

gangmakers

1200

m² smaakplezier

Heb je zelf een ijzersterk concept?

Heb je een goed idee of een ondernemersdroom? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe concepten. Geïnteresseerd? Contacteer ons en misschien kunnen wij je wel helpen deze droom waar te maken!

Contacteer ons