Welkom

Welkom in De Vleeshalle. Ooit boden slagers hier hun koopwaar aan, nu is de monumentale hal een culinaire hotspot in het hartje van Mechelen. Gepassioneerde standhouders geven elke dag het beste van zichzelf. Deze smaakmakers maken verse gerechten om ter plekke op te eten en verkopen topingrediënten om thuis mee aan de slag te gaan. Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle.

Over De Vleeshalle

Reserveren is niet nodig. Kom gerust langs en kies een tafeltje uit. Groepsreservaties zijn wel mogelijk vanaf 12 personen en kan je hier reserveren.

Reserveer

What’s new? 

In de maand juni vieren we samen met de rest van de wereld Pride Month. Pride Month is een wereldwijde viering van de LGBTQ+-gemeenschap, een tijd van erkenning, acceptatie en vooruitgang in de strijd voor gelijkheid en inclusie voor iedereen, ongeacht hun seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Omwille van die reden geven wij deze maand ons logo nog wat meer kleur en zetten wij 6 heerlijke cocktails in de schrijnwerper dat samen de regenboog vormen!

Dorstig?

Ontdek de smaakmakers

De smaakmakers zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun product én even divers als hun aanbod. Kom zeker langs voor de smeuïgste guacamole, kraakverse focaccia, aromatische phở of hemelse burgers!

Ontdek de gangmakers

Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle. Interieurarchitecten, kantoren, een boetiek, tattooshop, én een waxbar, ook dat is De Vleeshalle.

No cash, all fun

In De Vleeshalle kun je enkel met de kaart of met de Bancontact-app betalen. Op die manier zorgen we voor een snellere service en is er geen gedoe met wisselgeld. Zo kan alle aandacht naar lekker eten en drinken gaan. Met handige apps als Payconiq by Bancontact of Splitwise kun je makkelijk de rekening splitsen en bijhouden wie al een rondje heeft gegeven.

Bestellen in De Vleeshalle? Daar hoef je zelfs niet meer voor recht te staan. Je kunt dat gewoon doen via onze online webshop of door het scannen van de QR-code. Je kiest je favoriete smaakmaker, geef even aan of je het meeneemt of opeet in de hal en bestellen maar. Je krijgt een sms als het eten klaar is. Smakelijk!

Komende events

Vaderdag / Masterclass Whisky

Nog op zoek naar een uniek cadeau voor Vaderdag? Onze masterclass whisky is ongetwijfeld de ideale match! Op zondag 11 juni neemt onze Brand Ambassador je mee in de wondere wereld van de Schotse whisky. 🥃

Naar het event

Verrassende Vleeshalle-wandeling

Altijd al interesse gehad in de geschiedenis van De Vleeshalle? Kom dan met gidsen Rudi en Ferre mee op ontdekkingsreis in en rond De Vleeshalle! Op zondag 18 juni nemen ze je graag mee op pad doorheen De Vleeshalle en de Dijlestad!

Naar het event

Plant!

Heb jij groene vingers, ben jij een echte plantmom in hart en nieren of heb jij een plantenwalhalla in huis? Minstens 1x check? Ook dit jaar ben je welkom op de gezelligste plantenbeurs op zondag 26 maart en 25 juni.

Naar het event

Laatste nieuws

Pride month in de Vleeshalle

Lees het artikel

Jouw huwelijksreceptie in de Vleeshalle?

Lees het artikel

De Vleeshalle-kledinglijn is er!

Lees het artikel

De Vleeshalle in cijfers

20.238

likes op Facebook

14

smaakmakers

7

Gangmakers

1.200

m² smaakplezier

Heb je zelf een ijzersterk concept?

Heb je een goed idee of een ondernemersdroom? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe concepten. Contacteer ons en misschien kunnen wij je wel helpen deze droom waar te maken!

Contacteer ons