Welkom

Onze passie bestaat erin om mensen de tijd van hun leven te bezorgen, met fijn gezelschap, gezellige sfeer, meeslepende geuren, lekkere dranken, gepersonaliseerde maaltijden door elke Smaakmaker in de mooiste hal van ’t land. Helaas is ons dat nu en ook voor de gezelligste periode van ’t jaar – de eindejaarsperiode, ontnomen.

Om de sfeer en gezelligheid van De Vleeshalle met de feestdagen in huis te halen hebben de Smaakmakers een fantastisch eindejaarsaanbod samengesteld. Er is keuze voor iedereen. Wil je enkel een gerechtje of een heel menu? Alles kan en alles mag. Helemaal samen te stellen naar ieders eigen goesting. Veilig en smaakvol de eindejaarsperiode vieren was nog nooit zo makkelijk!

Bestel hier je feestmenu!

 

 

Over De Vleeshalle

De Vleeshalle Cadeaukaart is er!

Lees het artikel

Kom langs met je Mechelen Bon

Lees het artikel

Horecatalent gezocht!

Lees het artikel

Er is een leven voor en na de kroketjes

Ontdek de smaakmakers

De smaakmakers zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun product én even divers als hun aanbod. Kom zeker langs voor de smeuïgste guacamole, kraakverse focaccia, aromatische phở of hemelse burgers!

Ontdek de gangmakers

Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle. Interieurarchitecten, kantoren, een boetiek, én een meubelwinkel, ook dat is De Vleeshalle.

No cash, all fun

In De Vleeshalle kun je enkel met de kaart of met de Bancontact-app betalen. Op die manier zorgen we voor een snellere service en is er geen gedoe met wisselgeld. Zo kan alle aandacht naar lekker eten en drinken gaan. Met handige apps als Payconiq by Bancontact of Splitwise kun je makkelijk de rekening splitsen en bijhouden wie al een rondje heeft gegeven.

Bestellen in De Vleeshalle? Daar hoef je zelfs niet meer voor recht te staan. Je kunt dat gewoon doen via onze bestelwebsite.

Scan de QR-code, kies je favoriete smaakmaker, geef even aan of je het meeneemt of opeet in de hal en bestellen maar. Je krijgt een melding als het eten klaar is. Smakelijk!

www.devleeshalle-webshop.be

Er is een leven voor en na de kroketjes

Komende events

The Fishwives Market

Elke eerste zondag van de maand: héérlijke vibes en wijnen in de promo – dat is The Fishwives Market!

Place to be = De Vleeshalle, de mooiste hal van ’t land waar eten, drinken, bedrijven en creatieve ondernemers onder één dak zitten

Naar het event

13/12: Verwen je(z)elf

Soms is het zo heerlijk om gewoon niks te doen en wat tijd aan jezelf te besteden. Even nergens aan denken, lekker eten en een goed wijntje met akoestische live-muziek op de achtergrond. Daar wordt je toch vrolijk van?

Naar het event

2/01: Cabaret CORNET 2.0

PSSSTT…. something new is brewing! Er komt iets nieuws aan en dat met veel toeters en bellen!
Kom als eerste de nieuwe special van CORNET uitproberen op vrijdag 2 oktober van 11 tot 22u.

Naar het event

Laatste nieuws

De Vleeshalle Cadeaukaart is er!

Lees het artikel

Kom langs met je Mechelen Bon

Wist je dat de stad Mechelen zijn eigen geschenkbon heeft? De Mechelenbon verzamelt meer dan 200 Mechelse handelszaken waaronder sinds kort ook De Vleeshalle.

Lees het artikel

Horecatalent gezocht!

Flexi-jobbers, jobstudenten of ervaren rotten, wees welkom in onze hal! Bij De Vleeshalle zijn we altijd op zoek naar vers horecatalent om ons team te versterken.

Lees het artikel

De Vleeshalle in cijfers

16.055

likes op Facebook

13

smaakmakers

6

gangmakers

1.200

m² smaakplezier

Heb je zelf een ijzersterk concept?

Heb je een goed idee of een ondernemersdroom? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe concepten. Geïnteresseerd? Contacteer ons en misschien kunnen wij je wel helpen deze droom waar te maken!

Contacteer ons