Welkom

Welkom in De Vleeshalle. Ooit boden slagers hier hun koopwaar aan, nu is de monumentale hal een culinaire hotspot in het hartje van Mechelen. Gepassioneerde standhouders geven elke dag het beste van zichzelf. Deze smaakmakers maken verse gerechten om ter plekke op te eten en verkopen topingrediënten om thuis mee aan de slag te gaan. Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle.

Over De Vleeshalle

 

Reserveren is niet nodig. Kom gerust langs en kies een tafeltje uit. Groepsreservaties zijn wel mogelijk vanaf 8 personen en kan je hier reserveren.

Reserveer

 

Ontdek onze wijnkast!

Lees het artikel

De Vleeshalle Zomert

Lees het artikel

De Hercules Trophy is back!

Lees het artikel

Ontdek de smaakmakers

De smaakmakers zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun product én even divers als hun aanbod. Kom zeker langs voor de smeuïgste guacamole, kraakverse focaccia, aromatische phở of hemelse burgers!

Ontdek de gangmakers

Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle. Interieurarchitecten, kantoren, een boetiek, én een waxbar, ook dat is De Vleeshalle.

No cash, all fun

In De Vleeshalle kun je enkel met de kaart of met de Bancontact-app betalen. Op die manier zorgen we voor een snellere service en is er geen gedoe met wisselgeld. Zo kan alle aandacht naar lekker eten en drinken gaan. Met handige apps als Payconiq by Bancontact of Splitwise kun je makkelijk de rekening splitsen en bijhouden wie al een rondje heeft gegeven.

Bestellen in De Vleeshalle? Daar hoef je zelfs niet meer voor recht te staan. Je kunt dat gewoon doen via onze online webshop of door het scannen van de QR-code. Je kiest je favoriete smaakmaker, geef even aan of je het meeneemt of opeet in de hal en bestellen maar. Je krijgt een sms als het eten klaar is. Smakelijk!

Komende events

Brugal Sessions

Geniet deze zomer tweewekelijks op dinsdagavond van akoestische optredens en smaakvolle mojito’s aan 8 euro.

Naar het event

Smaak/Brunch

Brunchen in ’s werelds mooiste hal? Dat kan elke derde zondag van de maand.
Onze Smaakmakers zorgen dan voor een fantastisch brunch aanbod.

Naar het event

The Fishwives Market

Elke eerste zondag van de maand: héérlijke vibes, creatieve standhouders, summer beats en wijnen in de promo – dat is The Fishwives Market!

Naar het event

Laatste nieuws

Ontdek onze wijnkast!

Lees het artikel

De Vleeshalle Zomert

Lees het artikel

De Hercules Trophy is back!

Lees het artikel

De Vleeshalle in cijfers

16.512

likes op Facebook

13

smaakmakers

5

gangmakers

1.200

m² smaakplezier

Heb je zelf een ijzersterk concept?

Heb je een goed idee of een ondernemersdroom? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe concepten. Contacteer ons en misschien kunnen wij je wel helpen deze droom waar te maken!

Contacteer ons