Welkom

Welkom in De Vleeshalle. Ooit boden slagers hier hun koopwaar aan, nu is de monumentale hal een culinaire hotspot in het hartje van Mechelen. Gepassioneerde standhouders geven elke dag het beste van zichzelf. Deze smaakmakers maken verse gerechten om ter plekke op te eten en verkopen topingrediënten om thuis mee aan de slag te gaan. Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle.

Over De Vleeshalle

 

Reserveren is niet nodig. Kom gerust langs en kies een tafeltje uit. Groepsreservaties zijn wel mogelijk vanaf 12 personen en kan je hier reserveren.

Reserveer

 

De Vleeshalle zkt. Communicatieve duizendpoot / Storyteller / Eventplanner

Lees het artikel

De Vleeshalle zkt. stagiair events & social media

Lees het artikel

De Vleeshalle-kledinglijn is er!

Lees het artikel

Ontdek de smaakmakers

De smaakmakers zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun product én even divers als hun aanbod. Kom zeker langs voor de smeuïgste guacamole, kraakverse focaccia, aromatische phở of hemelse burgers!

Ontdek de gangmakers

Op de eerste en tweede verdieping geven onze gangmakers kleur aan De Vleeshalle. Interieurarchitecten, kantoren, een boetiek, én een waxbar, ook dat is De Vleeshalle.

No cash, all fun

In De Vleeshalle kun je enkel met de kaart of met de Bancontact-app betalen. Op die manier zorgen we voor een snellere service en is er geen gedoe met wisselgeld. Zo kan alle aandacht naar lekker eten en drinken gaan. Met handige apps als Payconiq by Bancontact of Splitwise kun je makkelijk de rekening splitsen en bijhouden wie al een rondje heeft gegeven.

Bestellen in De Vleeshalle? Daar hoef je zelfs niet meer voor recht te staan. Je kunt dat gewoon doen via onze online webshop of door het scannen van de QR-code. Je kiest je favoriete smaakmaker, geef even aan of je het meeneemt of opeet in de hal en bestellen maar. Je krijgt een sms als het eten klaar is. Smakelijk!

Komende events

Paasweekend

Een paasweekend zonder leuke events? Da’s zoals de Paashaas zonder paaseieren.

Gelukkig kan je bij ons terecht voor tal van leuke activiteiten op zondag 9 en maandag 10 april. Voor de (groot)ouders en de kids, maar ook voor de girl gangs en families. Kortom: voor ieder wat wils! 🐥

Naar het event

Verrassende Vleeshalle-wandeling

Altijd al interesse gehad in de geschiedenis van De Vleeshalle? Kom dan met gidsen Rudi en Ferre mee op ontdekkingsreis in en rond De Vleeshalle! Op zondag 16 april nemen ze je graag mee op pad doorheen De Vleeshalle en de Dijlestad!

Naar het event

Vleeshalle Verjaardagsquiz

HOERA HOERA HOERA! In april bestaan we vier jaar en dat willen we 4’en met een Vleeshalle-quiz op zondag 30 april!

Quizfanaat in hart en nieren? En altijd al eens willen quizzen in de schoonste hal van ’t land? Afkomen is de boodschap! Verwacht je aan een amusante zondagavond vol fun facts én een verrassende prijzenkast!

Naar het event

Laatste nieuws

De Vleeshalle zkt. Communicatieve duizendpoot / Storyteller / Eventplanner

Lees het artikel

De Vleeshalle zkt. stagiair events & social media

Lees het artikel

De Vleeshalle-kledinglijn is er!

Lees het artikel

De Vleeshalle in cijfers

20.238

likes op Facebook

14

smaakmakers

7

Gangmakers

1.200

m² smaakplezier

Heb je zelf een ijzersterk concept?

Heb je een goed idee of een ondernemersdroom? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe concepten. Contacteer ons en misschien kunnen wij je wel helpen deze droom waar te maken!

Contacteer ons