<  Terug naar overzicht

PHECAFE

SMAAKMAKER - VLEESHALLE

Klaar voor een shot cafeïne en een flinke dosis lekkernij? 💥 Phedra’s koffie is sterker dan je ochtendhumeur, en haar gebakjes zijn zo lekker dat ze stiekem je dieet saboteren. 😉 Vergeet die saaie koffiepauzes en kom langs voor een smaakvol avontuur bij PhéCafé.

SPECIALITEITEN

Koffie, thee en heerlijke gebakjes 

PhéCafé, waar we de kunst van het koffie maken tot leven brengen! Gelegen in het hart van de stad is ons gezellig koffiebarretje een oase voor liefhebbers van uitstekende koffie en een warme sfeer.

Of je nu houdt van een pittige espresso of een romige cappuccino bij Phedra vind je altijd iets naar je smaak. Ze heeft een uitgebreid assortiment aan overheerlijke gebakjes en zoetigheden die perfect samengaan met je favoriete kopje koffie van Andy Roasters. Altijd met heel veel liefde en vers bereid. 

Ze serveert niet alleen de beste koffie, maar ook een uitgelezen selectie van overheerlijke theeën van Mist, het geliefde merk uit Mechelen. Laat je zintuigen verwennen met onze geurige en verfijnde theevarianten, zorgvuldig uitgekozen om je een onvergetelijke smaakervaring te bieden.

Heb je zelf een ijzersterk concept?

Heb je een goed idee of een ondernemersdroom? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe concepten.
Contacteer ons en misschien kunnen wij je wel helpen deze droom waar te maken!

Scroll to Top