Voor bedrijven

Op zoek naar een sfeervolle ruimte voor jouw team? Vergaderen op locatie, een worksop geven, een teambuilding of -event organiserenof nog een heel eigen concept? Het kan hier allemaal en dat met onze smaakmarkt op koprolafstand!

Onze ruimtes

VICTOR

Grote vergaderruimte

Victor doet dienst voor workshops, seminaries, keynotes en coaching sessies tot 20 personen. We hebben de ruimte op de eerste verdieping voorzien van een uitgeruste keuken en de juiste technologische hulpmiddelen om alles vlot te laten verlopen. Beamen doe je draadloos, het geluid is mooi geïntegreerd en het uitzicht krijg je er helemaal gratis bij!

John

Kleine vergaderruimte

John staat klaar om jou en je team te hosten. Aan John’s tafel is er plek voor 10 personen en hoewel er altijd een gezellige drukte heerst in de hal, zit je rustig op de tweede verdieping van De Vleeshalle. Helemaal op maat gemaakt voor productieve meetings en smakelijke pauzes.

CORNETTAFEL

Standaard vergaderruimte

Onze Cornettafel biedt ruimte voor 12 personen en is het ideale decor voor een snelle lunch over de middag of een uitgebreid diner voor jouw bedrijf. Centraal gelegen, in’t groen en groot genoeg om heel wat smaakmakers op tafel te zetten. Smakelijk!

PATIO

Voor grote groepen

De Patio. Ideaal om met grote groepen vanaf 50 foodies te vergaderen, brainstormen en nadien te genieten van al het lekkers van onze Smaakmakers.

Lounges

Bacardi & Pemberton lounge

Onze Bacardi & Pemberton lounge kun je vinden op de eerste verdieping. Ze bieden plek aan een twintigtal personen en geven je daarnaast een prachtig uitzicht over De Vleeshalle. De ruimtes zijn ingericht met gezellige zetels en het nodige groen en ze zijn te bereiken via de trap.

HAL

Op maat

De volledige Vleeshalle op maat van uw bedrijf, dat kan ook. Denk aan bedrijfsfeesten, voorstellingen, netwerkevents en product launches op een historische, smaakvolle locatie die jouw gasten zal overdonderen. Voor elk event wordt een aanpak op maat uitgedacht, neem dus zeker contact op met Smaakmanager Arjanne.

Laat succes samenkomen in stijl, plezier met een vleugje onvergetelijkheid

Ontdek meer in onze brochure

De Vleeshalle voor bedrijven

Reserveer je ruimte
en start met beleven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

This is a must visit indoor and summer outdoor food stands with global selections. The place is big, and the ambiance is perfect for different whether if you are visiting for casual drinks, lunch or dinner. We tried Chez Eline and it was mouthwatering (Best lamb Tajin and chicken Kuskus we had in Belgium) There is a fish and chips stall and Indonesian stall that are giving off amazing food smells we need to definitely come back and try these as wellKid-friendliness: There is a small play area next to the Indonesian Food stall

Louay Aouad

Deze bedrijven vonden hun weg
al naar De Vleeshalle

Scroll to Top