Bedrijven & groepen

Op zoek naar een sfeervolle ruimte voor jouw team? Vergaderen op locatie, een workshop geven, een teambuilding of -event organiseren of nog een heel eigen concept? Het kan hier allemaal en dat met onze smaakmarkt op koprolafstand!

Onze ruimtes

VICTOR

Grote vergaderruimte

Victor doet dienst voor workshops, seminaries, keynotes en coaching sessies tot 20 personen. We hebben de ruimte op de eerste verdieping voorzien van een uitgeruste keuken en de juiste technologische hulpmiddelen om alles vlot te laten verlopen. Beamen doe je draadloos, het geluid is mooi geïntegreerd en het uitzicht krijg je er helemaal gratis bij!

John

Kleine vergaderruimte

John staat klaar om jou en je team te hosten. Aan John’s tafel is er plek voor 10 personen en hoewel er altijd een gezellige drukte heerst in de hal, zit je rustig op de tweede verdieping van De Vleeshalle. Helemaal op maat gemaakt voor productieve meetings en smakelijke pauzes.

De patio

Voor grote groepen

De Patio. Ideaal om met grote groepen vanaf 50 foodies te vergaderen, brainstormen en nadien te genieten van al het lekkers van onze Smaakmakers.

DE SPEELHALLE

Maak je hoofd eens leeg

De speelhalle is ideaal voor een pauze tijdens jullie meeting, 90 minuten speelplezier om je hoofd leeg te maken. Liever een vrijgezelle vieren? Ook daar is onze speelhalle ideaal voor! 

Leuke plekjes in onze hal

Cornettafel

Standaard vergaderruimte

Onze Cornettafel biedt ruimte voor 12 personen en is het ideale decor voor een snelle lunch over de middag of een uitgebreid diner voor jouw bedrijf. Centraal gelegen, in’t groen en groot genoeg om heel wat smaakmakers op tafel te zetten. Smakelijk!

bacardi Lounge

Helemaal op vakantie! 

Onze Bacardi lounge kan je vinden op de eerste verdieping. Ze bied plek aan een twintigtal personen en geeft je daarnaast een prachtig uitzicht over De Vleeshalle. De ruimte is ingericht met gezellige zetels en het nodige groen. Ontdek deze ruimte via de trap.

Pemberton lounge

Vergaderen in ontspannen sfeer 

Onze Pemberton lounge kan je vinden op de eerste verdieping. Ze bied plek aan een twintigtal personen en geeft je daarnaast een prachtig uitzicht over De Vleeshalle. De ruimte is ingericht met handige tafels en stoelen. De geschikte ruimte voor een vergadering in ontspannen sfeer.  Ontdek deze ruimte via de trap.

DE prachtige hal zelf!

HAL

Op maat

De volledige Vleeshalle op maat van uw bedrijf, dat kan ook. Denk aan bedrijfsfeesten, voorstellingen, netwerkevents en product launches op een historische, smaakvolle locatie die jouw gasten zal overdonderen. Voor elk event wordt een aanpak op maat uitgedacht, neem dus zeker contact op met Smaakmanager Arjanne.

De Vleeshalle cadeaukaart
Een cadeautje om van te genieten het hele jaar door? Geef een cadeaukaart van De Vleeshalle! Deze kaart wordt op voorhand opgeladen met het bedrag dat jij kiest . De betaling gebeurt vooraf via factuur of aan onze centrale bar. Je kan bij elke Smaakmaker én bij onze bar gebruik maken van deze kaart zodat je op het moment zelf nog kan beslissen welke lekkere hapjes & drankjes je wil proeven. Heerlijk toch?
Previous slide
Next slide

Laat succes samenkomen in stijl, plezier met een vleugje onvergetelijkheid

Ontdek meer in onze brochure

De Vleeshalle voor bedrijven

Reserveer je ruimte
en start met beleven.

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

This is a must visit indoor and summer outdoor food stands with global selections. The place is big, and the ambiance is perfect for different whether if you are visiting for casual drinks, lunch or dinner. We tried Chez Eline and it was mouthwatering (Best lamb Tajin and chicken Kuskus we had in Belgium) There is a fish and chips stall and Indonesian stall that are giving off amazing food smells we need to definitely come back and try these as wellKid-friendliness: There is a small play area next to the Indonesian Food stall

Louay Aouad

Deze bedrijven vonden hun weg
al naar De Vleeshalle

Scroll naar boven