<  Terug naar overzicht

BURGERS & GRAPES

GANGMAKER - VLEESHALLE

De sappigste smashed burgers van de Dijlestad? Die vind je bij onze Smaakmaker Burgers & Grapes! Met zijn creaties wist Paolo Mortsel en Antwerpen al te veroveren, vanaf nu heeft hij z’n eigen stekje bij ons in de hal!

Laat je verrassen door het ruime aanbod aan combinaties en smaakvolle side dishes! Oh en de burgerbroodjes? Die ontstonden volgens een uniek (geheim) recept!

SPECIALITEITEN

Smashed burgers  I  Sides

Bij ‘Burgers & Grapes’ begint het creëren van de perfecte burger met zorgvuldig geselecteerd vlees van hoge kwaliteit. Onze chef-koks gebruiken een mix van smaakvolle kruiden en specerijen om het vlees te kruiden, waardoor elke hap een explosie van smaak wordt.

Maar het gaat niet alleen om het vlees; we geloven in het belang van verse en lokale ingrediënten. Onze tomaten, sla, uien en andere toppings zijn dagvers, waardoor elke burger een heerlijke symfonie van smaken en texturen wordt.

Het geheim zit hem ook in onze huisgemaakte sauzen en dressings, die zorgvuldig zijn samengesteld om de perfecte harmonie te creëren. Of je nu kiest voor een klassieke cheeseburger of een avontuurlijke vegetarische optie, bij ‘Burgers & Grapes’ streven we ernaar om elke burgerervaring tot een onvergetelijk culinair avontuur te maken. Bon appétit!

Heb je zelf een ijzersterk concept?

Heb je een goed idee of een ondernemersdroom? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe concepten.
Contacteer ons en misschien kunnen wij je wel helpen deze droom waar te maken!

Scroll to Top