Events

Stap binnen in een wereld van opwinding, inspiratie en verbinding met onze reeks evenementen die ontworpen zijn om te verrassen, te informeren en te vermaken. Of je nu een gepassioneerde liefhebber bent, een nieuwsgierige ontdekker of een ervaren professional, er is voor elk wat wils in onze diverse evenementenkalender.

Dus stap uit je comfortzone, omarm het onbekende en laat je verrassen door de magie van onze evenementen. Of je nu alleen komt, met vrienden of met familie, er staat altijd iets bijzonders op het programma om te ontdekken en van te genieten. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol avontuur, inspiratie en plezier bij onze volgende bijeenkomst. We kijken ernaar uit om je daar te verwelkomen!

Aankomende events

18 apr 24
In april vieren we onze vijfde verjaardag en JIJ kan erbij zijn! Blokkeer je avond alvast op donderdag 18 april, want dan houden we onze big birthdayparty!
23 apr 24
Saaie dinsdagen zijn zo passé dankzij onze Martini Sessions!
26 apr 24
Wat heb je meer nodig om het weekend goed in te zetten? Trommel dus je vrienden op en kom langs.
01 mei 24
Op de Dag voor haar nodigen we échte verwenners uit dat advies geven en eventueel ook je direct verder helpen.
04 mei 24
Spring mee op onze Geuze-bus en ga mee op Geuzetocht bij 3 verschillende Geuzebrouwerijen!
09 Jun 24
Een platenbeurs enkel voor hipsters of vijftigers met een midlifecrisis? Nee hoor, want iedereen draait tegenwoordig wel eens een plaat.
Scroll to Top