Coördinator Marketing & Evenementen

VLEESHALLE

De Vleeshalle is een (culinaire) hotspot in een monumentale hal in hartje Mechelen. Daar geven veertien Smaakmakers elke dag het beste van zichzelf. Ze maken verse gerechten  en heerlijke drankjes om ter plaatse te consumeren. Op de eerste en tweede verdieping geven de gangmakers kleur aan De Vleeshalle.

Als Coördinator Marketing & Evenementen bij De Vleeshalle speel je een cruciale rol in het vergroten van onze zichtbaarheid en het stimuleren van onze groei in bezoekersaantallen en omzet.

Ben je klaar om De Vleeshalle mee op de kaart te zetten?
Solliciteer nu en word een sleutelfiguur in onze groei en succes!

Jouw verantwoordelijkheden

Wat verwachten we van je …

Wij bieden je …

De job voor jou!

Je hebt al een eerste ervaring in events of communicatie achter de rug. Je kan een marketingplan opstellen en mee aan de slag gaan. Je hebt bakken creativiteit en veel goesting door je bloed stromen. Je gaat zelfstandig (foutloos) communiceren in het Nederlands en kennis van Adobe InDesign (of andere gelijkaardige programma’s) zijn wel een must! En af en toe flauwe moppen tappen, dat ook!

Helemaal holderdebolder geworden van dit verhaal? Stuur dan je cv en motivatiebrief (of wees creatief 😉 ) naar arjanne@devleeshalle.be en bemachtig de job van je dromen!

Let's meet!

VLEESHALLE ZKT.

MARKETING & EVENT
HELD(IN)

Scroll to Top