<  Terug naar overzicht

RASOI

SMAAKMAKER - VLEESHALLE

Laat je verrassen door onze geurige curry’s, smakelijke thali en knapperige samosas, allemaal bereid met de beste kruiden en specerijen die India te bieden heeft. Onze chef-koks zijn meesters in het balanceren van smaken, waardoor elke maaltijd bij Rasoi een feest voor de zintuigen is.

“DON’T WORRY EAT CURRY”

SPECIALITEITEN

Thali 

Ontdek de magie van Rasoi!  Stap binnen in onze betoverende wereld en laat je meeslepen door de smaken van India! Onze keuken is een ode aan de rijke culinaire tradities van het subcontinent, waar elke hap een verhaal vertelt van vakmanschap en liefde voor eten.

Elk gerecht bij Rasoi is een eerbetoon aan de diversiteit en rijkdom van de Indiase keuken. Onze chef-koks zijn meesters in het balanceren van kruiden en specerijen, waardoor elke hap een explosie van smaak is die al je zintuigen prikkelt.

Of je nu een doorgewinterde liefhebber van de Indiase keuken bent of gewoon op zoek bent naar een smakelijk avontuur, bij Rasoi ben je aan het juiste adres. Kom langs en laat je betoveren door de smaken van India bij Rasoi. Eet smakelijk!

Heb je zelf een ijzersterk concept?

Heb je een goed idee of een ondernemersdroom? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe concepten.
Contacteer ons en misschien kunnen wij je wel helpen deze droom waar te maken!

Scroll to Top