Events

In De Vleeshalle is het altijd feest, maar op deze dagen dubbel! Kom langs, geniet en neem vooral je vrienden mee. Sfeerbeheer nemen wij voor onze rekening!

Contacteer ons

Masterclass Whisky

Naar het event

Speeddating

Naar het event

VOLZET / Quiz

Naar het event

Events

Masterclass Whisky

Op zaterdag 4 februari neemt onze Brand Ambassador je mee in de wondere wereld van de Schotse whisky.

Naar het event

Speeddating

Love is in the air! En ook in De Vleeshalle hangt er romantiek in de lucht in februari! Op zoek naar de liefde? Of zin in een ontspannen date in de mooiste hal van het land? Kom dan speeddaten in De Vleeshalle op donderdag 9 februari!

Naar het event

VOLZET / Quiz

Quizfanaat in hart en nieren? En altijd al eens willen quizzen in de schoonste hal van ’t land? Kom dan naar onze allereerste Vleeshalle-quiz op zondag 19 februari!

Naar het event

Filmfun / E.T.

Zin in wat Filmfun? Kom dan naar onze eerste editie met topklassier E.T. op groot scherm op woensdag 1 maart! 🎬🎬🎬

Naar het event

4 Jaar De Vleeshalle

HIEP HIEP HOERA!

Amaaaai, 4 kaarsjes. Dat moeten we 4’en met een spetterend feestweekend inclusief veeeeeeeel toeters en bellen. En jij bent uitgenodigd!

Wil jij er graag bij zijn? Kruis dan alvast 27, 28, 29, 30 april én 1 mei aan in je agenda.

Naar het event

Moederdag

Op Moederdag zetten we graag alle mama’s in de bloemetjes. 🧡

De leukste Moederdag beleef je samen met je familie, mom besties, oma’s en alle topmama’s in De Vleeshalle. Reserveer op zondag 14 mei een tafeltje tussen 11 en 16 uur en wij verwennen je met een gratis goodiebag vol leuke hebbedingetjes!

Naar het event

Vaderdag / Masterclass Whisky

Nog op zoek naar een uniek cadeau voor Vaderdag? Onze masterclass whisky is ongetwijfeld de ideale match! Op zondag 11 juni neemt onze Brand Ambassador je mee in de wondere wereld van de Schotse whisky. 🥃

Naar het event

The Fishwives Market

Een creatieve markt, héérlijke vibes en wijnen wijnen wijnen, dat is The Fishwives Market elke eerste zondag van de maand! 😍

Naar het event

Platenbeurs

Yes! Na heel wat succesvolle edities de voorbije jaren organiseren we ook in 2023 weer twee platenbeurzen! Kruis zondag 11 juni en 10 december maar al aan in je agenda!

Naar het event

1 2