Events

In De Vleeshalle is het altijd feest, maar op deze dagen dubbel! Kom langs, geniet en neem vooral je vrienden mee. Sfeerbeheer nemen wij voor onze rekening!

Contacteer ons

Vaderdag / Masterclass Whisky

Naar het event

Verrassende Vleeshalle-wandeling

Naar het event

Events

Vaderdag / Masterclass Whisky

Nog op zoek naar een uniek cadeau voor Vaderdag? Onze masterclass whisky is ongetwijfeld de ideale match! Op zondag 11 juni neemt onze Brand Ambassador je mee in de wondere wereld van de Schotse whisky. 🥃

Naar het event

Verrassende Vleeshalle-wandeling

Altijd al interesse gehad in de geschiedenis van De Vleeshalle? Kom dan met gidsen Rudi en Ferre mee op ontdekkingsreis in en rond De Vleeshalle! Op zondag 18 juni nemen ze je graag mee op pad doorheen De Vleeshalle en de Dijlestad!

Naar het event

Plant!

Heb jij groene vingers, ben jij een echte plantmom in hart en nieren of heb jij een plantenwalhalla in huis? Minstens 1x check? Ook dit jaar ben je welkom op de gezelligste plantenbeurs op zondag 26 maart en 25 juni.

Naar het event

Dag Voor Haar

Heerlijk niets doen, genieten van wat me-time en lekker tijd aan jezelf spenderen. Yes please, daar tekenen we graag voor! Kruis dus maandag 1 mei en dinsdag 15 augustus maar aan in je agenda!

Naar het event

Speeddating

Love is in the air! En ook in De Vleeshalle hangt er romantiek in de lucht in februari! Op zoek naar de liefde? Of zin in een ontspannen date in de mooiste hal van het land? Kom dan speeddaten in De Vleeshalle!

Naar het event

Platenbeurs

Yes! Na heel wat succesvolle edities de voorbije jaren organiseren we ook in 2023 weer twee platenbeurzen! Kruis zondag 11 juni en 10 december maar al aan in je agenda!

Naar het event

Cocktailavond

Elke laatste vrijdag van de maand gaat onze cocktailshaker helemaal los voor jullie!

Naar het event

Martini Sessions

Saaie dinsdagen zijn zo passé dankzij onze Martini Sessions! Elke laatste dinsdag van de maand kan je genieten van een akoestisch live-optreden in de mooiste hal van het land. Niks moet, alles kan. Een “laid back” sfeer en Martini cocktails in de promotie zijn gegarandeerd.

Naar het event

Bierplezier

Bierliefhebbers, kom dat zien! Elke tweede zaterdag van de maand vieren we Bierplezier in de hal, waarbij de speciaalbieren van de tap in de kijker zetten!

Naar het event

1 2