Events

In De Vleeshalle is het altijd feest, maar op deze dagen dubbel! Kom langs, geniet en neem vooral je vrienden mee. Sfeerbeheer nemen wij voor onze rekening!

Contacteer ons

Dag Voor Haar

Naar het event

Smaakstraat

Naar het event

Events

Dag Voor Haar

Op maandag 15/08 is het ladies day in De Vleeshalle! Heerlijk niets doen, genieten van wat me-time en lekker tijd aan jezelf spenderen. Yes please, daar tekenen we graag voor!

Naar het event

PrePop

‘T IS ZOMER IN DE VLEESHALLE! Deze zomer is elke donderdagavond ’t weer Parkpop in de Kruidtuin. Een fondke leggen voor het festival? Dat kan in De Vleeshalle.

Naar het event

Smaakstraat

Hola food- en festivallovers! Onze Smaakstraat komt terug van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus. Heel ‘t weekend zorgen we voor lekker eten, fancy cocktails, frisse wijntjes en zomerse deuntjes! Kortom: ultieme festivalvibes in de Dijlestad! Voor jong en oud. Voor en door de Mechelaar. Dat vooral!

Naar het event

Open Monumentendag

Ga mee op ontdekkingsreis in en rond De Vleeshalle! Op zondag 11 september is het Open Monumentendag. Het grootste culturele eendagsevenement van Vlaanderen. En ook wij zetten de deuren wagenwijd open met extra leuks op het programma!

Naar het event

De Vleeshalle On Tour | Belgian Beer Weekend

Met De Vleeshalle On Tour ga je op een verrassende dagtrip! Bierliefhebbers, kom dat zien! Op zaterdag 3 september zakken we af naar ’t Belgian Beer Weekend!

Naar het event

Platenbeurs

Finally! Na twee succesvolle edities vorig jaar organiseren we ook in 2022 weer een platenbeurs! Kruis zondag 11 december maar al aan in je agenda!

Naar het event

Bierplezier

Bierliefhebbers, kom dat zien! Elke tweede zaterdag van de maand vieren we Bierplezier in de hal, waarbij de speciaalbieren van de tap in de kijker zetten!

Naar het event

Martini Sessions

Onze Martini Sessions: dat is elke laatste dinsdag van de maand genieten van akoestische live-muziek én Martini cocktails in de promo! Cheers!

Naar het event

Plant!

Op zondag 20 november toveren we De Vleeshalle om tot het grootste plantenwalhalla van heel ’t land! Plant moms en dads, kom dat zien!

Naar het event

1 2