Events

In De Vleeshalle is het altijd feest, maar op deze dagen dubbel! Kom langs, geniet en neem vooral je vrienden mee. Sfeerbeheer nemen wij voor onze rekening!

Contacteer ons

Events

The Fishwives Market

Elke eerste zondag van de maand: héérlijke vibes en wijnen in de promo – dat is The Fishwives Market!

Place to be = De Vleeshalle, de mooiste hal van ’t land waar eten, drinken, bedrijven en creatieve ondernemers onder één dak zitten

Naar het event

13/12: Verwen je(z)elf

Soms is het zo heerlijk om gewoon niks te doen en wat tijd aan jezelf te besteden. Even nergens aan denken, lekker eten en een goed wijntje met akoestische live-muziek op de achtergrond. Daar wordt je toch vrolijk van?

Naar het event

2/01: Cabaret CORNET 2.0

PSSSTT…. something new is brewing! Er komt iets nieuws aan en dat met veel toeters en bellen!
Kom als eerste de nieuwe special van CORNET uitproberen op vrijdag 2 oktober van 11 tot 22u.

Naar het event

30/7: Mocktail Workshop

Fan van mocktails en zin om hierover een unieke workshop bij te wonen in de tofste hal van ’t land? Dan is onze mocktail workshop op jouw lijf geschreven!

Naar het event

29/10: Cocktail Workshop

Heb je je altijd al eens willen verdiepen in de wondere wereld van cocktails? Dat kan deze zomer dankzij onze cocktailworkshop! Ontpop je in een mum van tijd tot dé cocktail-master van jouw vriendengroep!

Naar het event

Tweewekelijks op dinsdag: Brugal Sessions

Kom gezellig zomeren in De Vleeshalle! Geniet deze zomer tweewekelijks op dinsdagavond samen met je favoriete tien van akoestische optredens en smaakvolle mojito’s aan 7,5 euro.

Naar het event

Ontbijten in De Vleeshalle

Ontbijten in ’s werelds mooiste hal? Dat kan! Het concept is simpel: jij kiest hieronder wanneer je wil komen, wat je wil eten en wij zorgen voor de rest. Onze smaakmakers hebben voor een fantastisch ontbijtaanbod gezorgd. Good luck met kiezen!

Naar het event

20/12 – Ugly Christmas Sweater Party

Fashion victims, verenig jullie! Kom op 20/12 langs in De Vleeshalle, draag je lelijkste Kersttrui en win je gewicht in Carolusbier.

Naar het event

20/12 – 5/1: Pakjesbar

In onze pakjesbar laat je je pakjes inpakken voor het goede doel. Jouw vrije bijdrage storten we door ten voordele van de Warmste Week.

Naar het event

1 2 3 4