<  Terug naar overzicht

FREE MIND FREE SOUL

GANGMAKER - VLEESHALLE

Dit is Verena, creator van Free Mind Free Soul. Ze helpt je verbinden met je intuïtie, zachtheid, kracht en creativiteit om opnieuw dichterbij jezelf te komen.

Je kan iedere vrijdag langskomen in haar atelier nummer 11 voor een gezellige babbel of het ontdekken van haar winkel. Ze maakt unieke creaties met kristallen zoals zelfzorgrituelen, kristaljuwelen, handgemaakte keramiek, seizoensboxen… Maar ze begeleidt je ook graag in haar creatieve workshops, volle maancirkels en diverse kristaldiensten en massages.

Handgemaakte creaties gecreëerd vanuit zachtheid, verbinding en passie door Verena Piessens van Free Mind Free Soul. In elke creatie zitten kristallen verwerkt omdat Verena ervan overtuigd is dat de energie, wijsheid en kracht van kristallen een grote impact hebben op je dagelijkse leven. Elke creatie is verbonden met een krachtige intentie om ze nog dieper te laten aarden in jouw lichaam en leven. Verbind mijn creaties in je rituelen om deze krachtiger en diepgaander te maken. Zo leer jij jezelf en je ware natuur beter kennen en bieden ze je houvast en zachtheid in je dagelijks leven.

OPENINGSUREN

ma → 
di → 
wo → 
do → 
vr → 
za → 
zo → 

Heb je zelf een ijzersterk concept?

Heb je een goed idee of een ondernemersdroom? Wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe concepten.
Contacteer ons en misschien kunnen wij je wel helpen deze droom waar te maken!

Scroll to Top