Je Metgezel

Je metgezel die je elk moment wilt vergezellen. Graag een blonde stoot of een roze koningin? Keuze genoeg. Voor elk moment, voor elke gelegenheid, met wie dan ook.

The Fishwives Pinotage rosé
Candy Floss op de neus. Aardbeien en room in de mond. Met een Turkish Delight-finish. Deze unieke Pinotage Rosé in Zuid-Afrikaanse stijl is een triomf. Je metgezel voor elke gelegenheid en gewoonweg schitterend, wegkwijnend in een zilveren ijsemmer op een snikhete zomermiddag.

The Fishwives Chardonnay
Unwooded, schatjes. Het is de weg vooruit met Chardonnay tegenwoordig. Veel te dartel om te worden weggestopt in een vat totdat je te oud bent en humeurig om het spul te drinken, deze frisse Chardonnay flirt waanzinnig in de mond. Het is allemaal kort rokje en hoge hakken. Een zacht mondgevoel met een brutale toets van butterscotch en tropische noten. Ananas en meloen smelten in een subtiele, boterachtige afdronk.

The Fishwives Merlot
Een pure, Stellenbosch bushvine Merlot. Mellowed van jaren gevangen gehouden onder de stille betovering van Franse Eik en het geheimzinnige werk van een Merlot tovenaar. Een viti grimoire, het roept lichte purpels van pruimen en sappige kers op, met zacht kruid en rokerige slierten Franse rook. Verlangt kaarsen. En vuur.

Fles CORNET 75cl
CORNET is een krachtig blond Belgisch bier dat op smaak wordt gebracht door het toevoegen van eikenhouten snippers tijdens het brouwen. Hierdoor krijgt het zijn unieke zachtheid die de scherpe kantjes van elk gesprek haalt en de dialoog versterkt.

Prosecco The Boss
Een schuimwijn van op de huivels ten noorden van Treviso. De Glera druif geeft deze wijn een sterk gebalanceerd karakter, een fruitige florale neus en zorgt voor een bom personaliteit. Drink je het best met onze Spotify-list op de achtergrond en een hapje er bij. Instant summervibes!