Zin in een SMAAK/box bij jou thuis?

Heerlijke recepten en verse ingrediënten wekelijks bij jou thuis geleverd. Een box om snel en eenvoudig gerechtjes op tafel te toveren.

Zit een vakantie buiten de deur er dit jaar niet in? No worries. In eigen tuin kom je net zo goed tot rust en met onze SMAAK/box reis je heel de wereld rond.

De Vleeshalle bezorgt heerlijke recepten en verse ingrediënten bij jou thuis. Zo kan jij snel en eenvoudig een heerlijke hapjes en tapjes op tafel toveren. Je SMAAK/box is samengesteld door onze 13 smaakmakers. Zij zijn stuk voor stuk gepassioneerd door hun product én even divers als hun aanbod. Alles met eigen hand en veel liefde gemaakt.

Alle SMAAK/boxen bestaan uit een mix van kleine gerechtjes die perfect zijn om te delen. Geen volwaardige maaltijden, maar geschikt voor een middag of avond puur genieten. Verspreid over een paar dagen of alles in één keer met je bubbel. Alles kan en alles mag. Wat jij maar wil!

Kies jouw SMAAK/box, wanneer jij wil!

Onze boxen zijn een vaste mix van unieke gerechten en combinaties. Met onze recepten tover jij week na week hemelse gerechten op tafel.

Geen gedoe met abonnementen, als jij daar geen zin in hebt. Bij De Vleeshalle kan je wekelijks een andere box bestellen, want wij hebben er maar liefst vijf verschillende voor je samengesteld.

Ga jij met ons mee op wereldreis? Wedden dat je nieuwe smaken en werelddelen zult ontdekken?

In één klik online besteld

Je bestelt wekelijks online je gewenste SMAAK/box (of twee), je betaalt meteen en wij leveren deze gewoon tot aan je deur of je kan de box ophalen in de hal. Op die manier zorgen we voor een snellere service en kan alle aandacht gaan naar kwaliteitsvolle gerechten.

Je kunt wekelijks je bestelling tot donderdag plaatsen. Wij leveren dan je SMAAK/box op zaterdag gewoon bij je thuis.

 

Eenvoudig thuisbezorgd of op te halen in de hal

Wij leveren je SMAAK/box gewoon tot bij je thuis. Waar leveren we? Woon jij in Mechelen, Walem, heffen, Hombeek, Leest Muizen, Bonheiden, Hofstade? Dan is de levering gratis en voor niks.

Voor plaatsen buiten deze regio’s wordt er gevraagd de SMAAK/box in de hal op te halen.

Van het samenstellen van de maaltijden tot het beantwoorden van jouw vragen en het leveren van je box, ons team heeft er zin in om De Vleeshalle naar je thuis te brengen. Verschiet dus niet als een Smaakmaker in levende lijve voor je deur staat!

We leveren steeds wekelijks op zaterdag. Een ander levermoment is niet mogelijk.

 

Hasta la vista, geniet van je wereldreis!

Smakelijke groetjes,