Welkom in Bar & Brood

De Vleeshalle - Kenzo De Bruyn - 27 maart 2019

Als de smaakmakers het hart van de hal zijn, dan is onze centrale bar de levensader. Laat ons eerlijk zijn, wat is een heerlijk gerecht zonder het juiste drankje? Bar & Brood wordt de go-to plek voor een perfect getapte pint, een evenwichtig gebalanceerde cocktail of mocktail en de juiste wijn bij je gerecht. Vraag de smaakmakers naar hun aanraders of spreek het barpersoneel aan bij twijfels. Er is zeker iets wat in de smaak zal vallen.

Doorheen de hal zijn verschillende ruimtes voorzien om al dat lekkers naar binnen te werken. Kom je met een grote groep? Ideaal! Iedereen kan  kiezen waar hij of zij zin in heeft en daarna kun je samen aan tafel. Leuk voor de grote eter, voor de liefhebber van de exotische keuken of voor die ene vriend(in) die zogezegd geen honger heeft, maar toch met plezier alle restjes naar binnen werkt.

Je hebt het ondertussen al door. Bij Bar & Brood kun je naast een lekker drankje ook terecht voor – wat dacht je – ovenvers brood. In samenwerking met Broodnodig stelden we een assortiment samen waarvan elke broodliefhebber spontaan een gat in de lucht springt.

Sharing is caring

Gerelateerde artikels