Onze Smaakstraat komt terug!

De Vleeshalle - Florence Wijnen - 27 juli 2022

Hola food- en festivallovers! Onze Smaakstraat is er weer van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus. Kom jij mee feestvieren? 

Heel ‘t weekend zorgen we voor lekker eten, fancy cocktails, frisse wijntjes, een oesterbar en zomerse deuntjes! Kortom: ultieme festivalvibes in de Dijlestad! Voor jong en oud. Voor en door de Mechelaar. Dat vooral!  

Net zoals in 2019 maken we van de Smaakstraat een smaakvol paradijs waar je gerechten kunt eten van kwaliteits-, lokaal- en seizoensgebonden producten. Zeker ook van de partij: een selectie fantastische wijnen en lekkere cocktails. Of wat dacht je van een krokant kroketje uit onze mobiele krokettenbar? Voor ieder wat wils! 

MUZIKAAL TALENT
Tijdens de Smaakstraat mag sfeermuziek absoluut niet ontbreken. Gedurende heel ‘t weekend komen artiesten ’t beste van zichzelf geven.

OPENINGSUREN
vr 26/08 & za 27/08

→ 11 tot 23u / in- en outdoor 

zo 28/08
→ 11 tot 21u / in- en outdoor

BEREIKBAARHEID
Denk aan het milieu en kom al trappend of stappend. Je kan je fiets vlakbij veilig én gratis zetten. Er worden drie bewaakte fietsenstallingen voorzien, op een boogscheut van het festivalterrein. Waar staan die fietsenstallingen exact? Aan de Minderbroedersgang, Zoutwerf en Veemarkt. Bromfietsen zijn niet toegelaten op deze fietsenstallingen.

Volg ons via zeker ook via Instagram of de Maanrock-app voor het meest recente programma. 

Tot dan?