Jouw huwelijksreceptie in de Vleeshalle?

De Vleeshalle - Wieb Craps - 30 mei 2023

Vier je huwelijksreceptie in stijl in de Vleeshalle!

Op zoek naar de perfecte locatie voor je huwelijksreceptie of een ander feestelijk evenement? Zoek niet verder! De Vleeshalle biedt een unieke en sfeervolle setting voor jouw bijzondere dag 🤩

Met zijn historische charme en moderne faciliteiten is de Vleeshalle de ideale plek om je gasten te verwelkomen en samen te klinken!

Of je nu kiest voor een intieme bijeenkomst of een groots feest, de Vleeshalle biedt flexibiliteit aan in zijn opties, zodat die aan al jouw wensen voldoen. 🥰  Geniet van de prachtige architectuur, het elegante interieur en de gezellige sfeer terwijl je samen met je dierbaren herinneringen maakt.

Met dank aan ons ruim aanbod van culinaire standen zullen al je gast iets vinden dat aansluit bij hun smaak en voorkeuren. Van tapas en pizza tot poké bowls en tajines, wij zorgen ervoor dat je gasten worden verwend met een feestmaal dat hun smaakpapillen zal verrassen en heerlijke drankjes om door te spoelen. 🍹

Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu de Vleeshalle als de locatie voor jouw receptiefeest en maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijke ervaring. Bij interesse mag je een mailtje sturen naar info@devleeshalle.be.

Op de liefde! ♥️