Huur een werkplek in De Vleeshalle

De Vleeshalle - Magalie Nijs - 14 oktober 2021

De Vleeshalle is de creatieve plek om uit de startblokken te schieten!

Voor freelancers, zelfstandigen en kleine ondernemingen hebben we te gekke kantoren op het tweede verdiep. Deze zijn geschikt voor ieder type onderneming. We zitten in hartje Mechelen, de ideale uitvalsbasis om je creatieve brein aan het werk te zetten.

Wat is er aanwezig? Supersnelle wifi, indrukwekkende vergader- en workshopruimte met alle voorzieningen en een gezamenlijke koffie-ruimte. Oh ja, onze Smaakmakers– en Gangmakers en vooral dat mooiste zicht op de hal zorgen ervoor dat je hier niet meer weg wilt.

Je kan bij ons rustig werken, elkaar ontmoeten en klanten ontvangen in een fantastisch smaakvol kader. Lunchke erbij? He-le-maal geen probleem. Onze Smaakmakers staan voor je klaar.

Iedereen die op zoek is naar een werkplek voor professioneel gebruik kan ons contacteren. Wij hebben kantoren beschikbaar en staan open voor verschillende formules.

Er is maar één manier om te ontdekken of De Vleeshalle iets voor jou is. Stuur een berichtje naar info@devleeshalle.be en boek een rondleiding met Arjanne.