Hippe Blokspot in De Vleeshalle

De Vleeshalle - Veronique Smolders - 27 augustus 2019

Net nu de zomer helemaal begonnen is, komen de herexamens dichter bij. Vele studenten moeten weer dagelijks alleen achter hun bureau kruipen of in een overvolle bib gaan zitten. Toch is dat niet nodig, want van 13/8 tem 8/9 kan je in De Vleeshalle samen studeren in een hippe blokspot.

HIPPE BLOKSPOT
Een afgesloten ruimte op het eerste verdiep met zicht op de hal. Daar kunnen jullie de boeken openslaan, samen studeren, en gezonde lunchpauze nemen en dat allemaal in een architecturaal pand. Kortom: de extra motivatie om helemaal te knallen tijdens de examens!

SMAAKVOL STUDEREN
Voor een stevige en gezonde lunchpauze zit je in De Vleeshalle ineens goed. Onze 12 Smaakmakers serveren gerechten van over de hele wereld. En op vertoon van je studentenkaart krijg je bij de deelnemende Smaakmakers 10% korting!

COMFORTABELE SETTING
Zeker aanwezig: een fan-tas-tische ruimte met zicht op de hal, gratis wiFi, 12 smaakmakers, een zonnige patio om even te relaxen en ja, de mooiste hal ter wereld!

Kom gerust al stappend of trappend want De Vleeshalle heeft een eigen overdekte fietsenstelling. Je ziet hem niet, maar hij is er we. Er is maar liefst plaats voor 50 fietsen.

OPENINGSUREN
Je bent welkom in de blokspot tijdens de openingsuren. Het is niet nodig te reserveren, wel om op tijd te zijn.

Maandag: gesloten
Dinsdag, woensdag en donderdag: van 11 tot 20u
Vrijdag, zaterdag: van 11 tot 22u
Zon- en feestdagen: van 11 tot 18u

Uitzonderlijk is de Blokspot niet open op 23, 24 en 25 augustus. Dan is het Maanrock en dat wilt zeggen: drie dagen feest in de binnenstad maar ook bij ons in de hal.