De Hercules Trophy is back!

De Vleeshalle - Magalie nNijs - 2 juli 2021

Eindelijk! We mogen terug uit onze ivoren toren en stilaan mogen we ons thuiskantoor weer (deels) inwisselen voor een plek achter ons vertrouwd bureau. Inge en Denis van Herculean Alliance zijn alvast enorm excited.‘Om de sfeer er meteen goed in te zetten komt de Hercules Trophy als geroepen!’.

De Hercules Trophy is eigenlijk wél de coolse corporate challenge van het land en biedt een combinatie van festival vibes, gezonde competitie en informeel netwerken aan.

Op 24 september, 25 september en 2 oktober kunnen bedrijfsploegen weer mee doen aan de niet te missen Hercules Trophy. In teams van 5 tot 7 personen wordt er gestreden in de 12 werken van Hercules. Toegangeklijke proeven voor iedereen waar de nadruk vooral ligt op teamspirit en fun. Want daar gaat het om. Come as a company, leave as a team!

En als dat nog niet genoeg fun is, supporters en familie zijn ook welkom. Zij kunnen aanschuiven voor een gezellige afsluiter met barbecue en een leuk feestje!

Save the date!
24/9 – 25/9 – 2/10

Place to be!
Onze hal is groot, maar net niet groot genoeg voor 12 games. Onze gangmaker zal dus even verhuizen naar Domein De Nekker!

Info en inschrijven!
www.herculestrophy.be