Handelspand te huur in De Vleeshalle!

De Vleeshalle - Wieb Craps - 24 juli 2023

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie voor jouw eigen winkel of ander geweldig idee? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! 🎉 Er komt binnenkort een plek vrij in De Vleeshalle en we zijn op zoek naar enthousiaste huurders zoals jij! 🤩

Of je nu altijd al gedroomd hebt van een eigen boetiekje, een gezellige nagelsalon, coachingbedrijf, een unieke cadeauwinkel of iets totaal anders, bij De Vleeshalle zijn de mogelijkheden eindeloos! Binnenkort nemen we afscheid van de winkel op het eerste verdiep van onze hal en komt het handelspand weer te huur te staan!

Gelegen op een minuutje van de winkelstraat en grote markt, biedt De Vleeshalle een sfeervolle en historische omgeving waar mensen samenkomen, genieten van heerlijk eten en drinken en shoppen in een unieke setting. 🍔🍷🎁

Waarom kiezen voor De Vleeshalle?

→ Hoog voetverkeer en een grote stroom van bezoekers

→ Een hechte community van gepassioneerde ondernemers

→ Volledig uitgeruste ruimtes om jouw idee tot leven te brengen

→ Professionele ondersteuning en promotie van jouw winkel

Wanneer je er juist kan intrekken in te bespreken, zelf hopen we op eind 2023 als instap! Je zal vanaf dan buren worden van twee getalenteerde kappers dat van de handelruimte naast jou hun eigen plekje gaan creëren.

Dus ben jij opzoek naar een handelspand dat te huur staat? Stuur een mailtje naar info@devleeshalle.be en vertel ons meer over jouw geweldige concept! We kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in onze familie van ondernemers!