Dé festival t-shirts te koop in De Vleeshalle!

De vleeshalle - Wieb Craps - 29 juni 2023

Maak je klaar om deze zomer op te vallen met onze geweldige T-shirts! We zijn verheugd om aan te kondigen dat we vier van onze unieke designs beschikbaar hebben in De Vleeshalle zelf:

Of je nu naar een zomers festival gaat, op vakantie bent of gewoon gezellig bij een barbecue met vrienden bent, deze T-shirts zijn perfect om je stijl en gevoel voor humor te laten zien. Ze zijn niet alleen comfortabel om te dragen, maar ook een geweldige manier om een statement te maken en de aandacht te trekken. Je kan ze verkrijgen in zwart met witte opdruk of Natural raw met rode opdruk.

Wil je er zeker van zijn dat je jouw favoriete T-shirt bemachtigt? Geen probleem! Je kunt nu alvast jouw T-shirt reserveren door ons een berichtje te sturen via Facebook of Instagram. Zo ben je verzekerd van jouw exemplaar voordat ze uitverkocht zijn. Maar maak je geen zorgen als je liever ter plekke beslist. Je kunt ook gewoon langskomen bij de Vleeshalle en jouw T-shirt direct kopen aan de bar.

Wacht niet te lang, want deze T-shirts zijn verkrijgbaar in beperkte oplage en zullen zeker snel de deur uitvliegen. Wees erbij en maak een fashion statement met onze unieke en humoristische T-shirts deze zomer!

Wie graag één van onze andere t-shirts wilt of een pull kan deze nog steeds via de webshop bemachtigen, al is het belanrgijk rekening te houden dat de leveringen pas opnieuw opstarten op 26.07.