VOLZET / Wijntasting Almenkerk

Woensdag 24 november kan je deelnemen aan een exclusieve wijntasting begeleid door de wijnmaker himself, Joris van Almenkerk.

Deze wijntasting is volzet. Het is niet meer mogelijk om hiervoor te reserveren. Hou onze website en socials in het oog voor toekomstige tastings.

Winelovers, op 24 november organiseren wij een unieke wijntasting onder begeleiding van Joris van Almenkerk gecombineerd met de workshop Sommelier in one day door Klaus Dewinter, onze sommelier!
Joris van Almenkerk laat je dan kennismaken met zijn wijnen en walst je doorheen zijn wijngaard, terwijl Klaus Dewinter je leert proeven en je omtovert tot sommelier in one day.

Joris is een landgenoot die in Zuid-Afrika een gloednieuwe wijngaard heeft – Joris van Almenkerk. Hij settelde zich met Natalie en familie in Elgin, dichtbij de koele zuidkust. De wijnmicrobe die hen beet in 2004 zorgt voor eigenzinnige smaakbommen in het glas.

Klaus, onze sommelier, ademt wijn uit! Al je wijnvragen beantwoord hij met veel passie en plezier.

Hoe verloopt zo’n Smaakvolle tasting?
1. Je komt meer te weten over het domein, de productie en de proeving van de wijn.
2. Je ontdekt vijf wijntjes en je krijgt uitleg per glas. Je maakt kennis met geur, kleur en smaak.
3. Na afloop kies je je favoriet wijntje en wij trakteren je op een volwaardig glas met een bijpassend mini happy pie van Hunter’s Out Of Ireland.
4. Nakeuvelen doen we met zen allen, samen met Joris en Klaus!

We laten max. 20 personen per wijntasting toe zodat er voldoende aandacht is voor iedereen en je kwalitatief ten volle kunt genieten.

woe 24/11, 18.30 – 21u
35 euro / pp

Sharing is caring