Trappen, Stappen & Happen

Op zondag 19 september is het stappen en trappen om te happen in De Vleeshalle, want dan is de hele binnenstad van Mechelen autovrij.

En wij voorzien leuke extra’s die dag .. je kan een streetstepper uittesten, leuke kindergrime ééééén een stoere fietsbak winnen! Klinkt als de rit van je leven, toch?

DE VLEESHALLE OPEN VAN 11 TOT 20U!

🚲 STREETSTEPPER
De streetstepper versmelt fietsen en steppen tot een super leuk vervoermiddel. Zowel de vastgeroeste sofazitter als de (semi-)professionele sporter hebben de Streetstepper meteen onder de knie.

Tijdens Mechelen Autovrij kan u de Streetstepper gratis testen aan De Vleeshalle.

✨ WIN EEN FIETSBAK
Wil jij een stoere fietsbak van Cornet winnen? Dat kan! We geven er maar liefst drie weg met een extra fles Cornet 75cl.

De stappers en de trappers die op 19/9 een Cornet bestellen krijgen een tombolaticket en maken kans op één van de drie fietsbakken incl. een fles Cornet.

🎨 KINDERGRIME
Tussen 13 en 15u kunnen onze kleinste flandriens zich laten omtoveren tot superhelden.

BEREIKBAARHEID
Op zondag 19 september is de binnenstad van Mechelen autovrij tussen 10 en 19u. Tussen deze uren kan je de binnenstad niet in- of uitrijden.

Er is alleen een uitzondering voor bewoners en bezoekers in het bezit van een kaart ‘personen met een handicap’ en voor essentieel vervoer (taxi’s, hulpdiensten, dokters van wacht, thuisverpleegkundigen en de uitvoeringsdiensten van de stad). Ook de parkings in de binnenstad zijn niet bereikbaar, de randparkings kan je wel in- en uitrijden.

De dichtstbijzijnde parking is Parking Zandpoortvest. Deze is ook gratis in het weekend!

Place to be!
De Vleeshalle
11 – 20u

Sharing is caring