Smaakstraat

Hola food- en festivallovers! Onze Smaakstraat komt terug van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus. Heel ‘t weekend zorgen we voor lekker eten, fancy cocktails, frisse wijntjes en zomerse deuntjes! Kortom: ultieme festivalvibes in de Dijlestad! Voor jong en oud. Voor en door de Mechelaar. Dat vooral!

We maken van de Smaakstraat een smaakvol paradijs waarbij je in onze straat gerechten kan eten van kwaliteits-, lokaal- en seizoensgebonden producten. Je kan er ook proeven van een selectie fantastische wijnen of je verfrissen aan lekkere cocktails. Als kers op de taart – of beter gezegd peterselie op de kroket – maken we buiten ook nog graag plaats voor een mobiele krokettenbar!

OPENINGSUREN
vr 26/08 & za 27/08
→ 11 tot 23u – in- en outdoor

zo 28/08
→ 11 tot 21u – in- en outdoor

MUZIKAAL TALENT
Wat is een straatfeest zonder toffe sfeermuziek? Gedurende heel ‘t weekend verwelkomen we artiesten om ‘t beste van zichzelf te komen geven. Kom genieten van sfeervolle deuntjes door muzikaal talent van Mechelen en ver daarbuiten!

BEREIKBAARHEID
Denk aan het milieu en kom al trappend of stappend. Je kan je fiets vlakbij veilig én gratis zetten. Er worden drie bewaakte fietsenstallingen voorzien, op een boogscheut van het festivalterrein. Waar staan die fietsenstallingen exact? Aan de Minderbroedersgang, Zoutwerf en Veemarkt. Bromfietsen zijn niet toegelaten op deze fietsenstallingen.

Volg ons via zeker ook via Instagram of de Maanrock-app voor het meest recente programma.

Tot dan?

Sharing is caring

Volgende events