Ontbijten in De Vleeshalle

Ontbijten in ’s werelds mooiste hal? Dat kan! Het concept is simpel: jij kiest hieronder wanneer je wil komen, wat je wil eten en wij zorgen voor de rest. Onze smaakmakers hebben voor een fantastisch ontbijtaanbod gezorgd. Good luck met kiezen!

Meteen voor je eventuele gezelschap mee bestellen? Je kan hieronder makkelijk meerdere gerechten kiezen. Gewoon even het gewenste aantal bij elk gekozen gerecht zetten en klaar.

Op de dag zelf kom je aan om 10u en is er voor jou en je eventuele gezelschap een plaatsje gereserveerd in de hal. Ga langs bij je gekozen smaakmaker en ze gaan meteen aan de slag, zo ben je zeker van een kraakvers ontbijt. Genieten van een heerlijke ochtend in de Mechelse binnenstad was nog nooit zo makkelijk. Laat het smaken!

  1. Kies wanneer je komt en laat weten met hoeveel


  2. Kies wat je wilt eten

  Zet achter je gewenste gerechten een aantal.  3. Laat nog even je gegevens achter

  Sterretje? Verplicht veld!

  Na je reservering zou er een mailtje moeten verschijnen in je inbox met daarin de bevestiging van de datum en de gekozen gerechten. Komt dat niet? Neem dan even contact met ons op.

  Kun je plots niet meer komen? Jammer! Laat het minstens een dag op voorhand weten, zodat we onze smaakmakers tijdig kunnen verwittigen. Oh ja, en reserveer dan gerust nog een keer op een moment waarop het wel past.

  Betalen doe je rechtstreeks bij de smaakmakers wanneer je je gerecht gaat afhalen.

  Sharing is caring