Muziekmakers – Night Of The Pawlowski Syndrome

Op maandag 14 februari geven we met Night Of The Pawlowski Syndrome de aftrap van Muziekmakers – een reeks unieke concertavonden in De Vleeshalle.

Een topartiest in een smaakvol uniek kader – dat is Muziekmakers. Voor de vaste prijs van 30 euro pp (exclusief drank) geniet je van een apero platter van één van onze Smaakmakers en een volwaardig concert. En dat allemaal in de mooiste hal van ’t land! We passen de setting aan zodat iedereen zicht heeft op een niet-te-missen concert.

En niet te geloven, maar na bijna twintig jaar brengt Mauro Pawlowski zijn eerst album onder eigen naam uit – Eternal Sunday Drive. We zijn dan ook trots dat hij Muziekmakers met Night Of The Pawlowski Syndrome in gang zal trappen.

Wat Mauro bij deze nieuwe show precies zal doen of welke gedaante hij deze keer zal aannemen valt niet te voorspellen. Vooraf weet je nooit welke richting het zal uitgaan, maar oerdegelijk en betrouwbare topkwaliteit verzekerd.

18.30u deuren en apero
20u concert
21u open bar

Place to be!
De Vleeshalle
14/02, 18.30 tot 21.30u

Goed om te weten!
– de foodstanden zijn die avond gesloten
– reserveren op voorhand is verplicht
– gelieve bij je reservatie door te geven als je een rolstoelgebruiker bent, zo kunnen we een plaats op het gelijkvloers garanderen

Boek een ticket

Sharing is caring