HalloWeekend

Klaar om te sidderen en te beven? Van 29 oktober tem 1 november is het Hallo Hallo Halloween in de hal.

29/10 COCKTAILAVOND
18 – 22u

’t Is altijd feest in De Vleeshalle. Maar op de laatste vrijdag van de maand dubbel, want dan is het cocktailavond! Oh yes en 29/10 valt net samen met de start van ons HalloWeekend.

We zetten het griezelig verlengd weekend goed in met alle cocktails aan 8,90 euro en een limited edition cocktail in een freaky jasje. Raap dus al je moed al maar samen samen – durf jij je er aan te wagen?

30/10, 31/10 en 1/11 POMPOENENZOEKTOCHT
11 – 20u

Zaterdag, zondag en maandag kunnen de mini heksen, enge spoken en grote griezelmonsters op pompoenenzoektocht in De Vleeshalle.

Je hoeft je niet in te schrijven om deel te nemen. Kom verkleed in je favoriete griezelbeest, ga op wandel, tel de pompoenen en raad het woord. Vul deze in op het formulier bij Bar & Brood en ontvang een leuke prijs!

1/11 SPOOKTACULAR BRUNCH
10 – 12u

Op maandag 1 november griezelen we gewoon verder met een spooktacular brunch. Een deel Smaakmakers hebben een aangepast aanbod voorzien en staan een uurtje vroeger, om 10u, voor je paraat! Wij beginnen al te vampierentanden, uh watertanden, bij een pompoensoepje, mummievingers en een RIP chocomousse.

-> klik snel verder om te reserveren

Sharing is caring