Doggy Date

Oh oh … zondag 26 september is het zover, dan gaan we de laatste keer ons groot terras uitzetten en sluiten we de zomer in stijl af! We nodigen de kleine en grote viervoeters uit voor een date met hun baasje, vriendjes en familie.

Ho hoooo .. wij zorgen voor heel wat lekkers, leuke spulletjes en leuke activiteiten voor jullie te gekke viervoeters. We maken er een zonnige dag van gevuld met verwennerij, veel lekkers en shoppingplezier!

🧁 Tldoggycare Bakkery & Shop
Kim die bakt de lekkerste verse hondenkoekjes, verjaardagstaarten, wafels en al wat maar lekker is. Speciaal voor onze vriendjes zal zij verse woofles (wafeltjes) bakken … van de geur alleen al krijg je goesting!

🐕 Just Russel
Just Russel zorgt voor een gezonde en gelukkige hond met voeding op maat en een leuke activiteit. Let’s meet en maak je hond gelukkig.

📷 Mil Agency
Zit jij met een viervoeter met echte sterallures? Say no more. Stop bij Mil Agency – het moddellenbureau voor honden en ontdek wat zij voor je kunnen betekenen.

🎨 The Art Club
Van 15 tot 20u komt Kelly alle halsbandjes personaliseren. En nee, niet zomaar er een naam op kladden, maar een echt artwork. Zij is de next level dogaccessory creator.

Je kan zelf je leren bandje meenemen of eentje ter plaatse kopen en laten schilderen. Wedden dat jouw viervoeter fier zal rondtrippelen met zijn of haar pièce Unique.

❤️ Dierenopvangcentrum Zemst
Zij verzorgen de opvang en herplaatsing van honden, katten en knaagdieren. Kom kennismaken en ontdek wat jij voor hen kunt betekenen of zij voor jouw kunnen betekenen.

Place to be!
De Vleeshalle
11 – 20u

Sharing is caring