28, 29 en 30/8: Smaakstraat

Helaas geen Maanrock dit jaar, maar de Smaakstraat gaat gewoon door! Op 28, 29 en 30 augustus sluiten wij graag (deze speciale zomer) gezellig af.

Geen kraampjes in de straat, maar we zorgen heel het weekend voor lekker eten, lekkere proevertjes, fancy cocktails, zomerse promo’s aan de bar, lokale muziektalenten, veel shopplezier en last but not least: een zondags ontbijt. Voor jong en oud. Voor en door de Mechelaar. Dat vooral!

 

VRIJDAG – BAR & FOOD, 11 tot 22u

ZATERDAG – BAR & FOOD, 11 tot 22u

ZONDAG – BAR, 11 tot 22u / FOOD, 11 tot 20u

 

De Vleeshalle is een smaakvol paradijs waar je gerechten kunt eten van kwaliteits- lokaal-, en seizoensgebonden producten. Tijdens de Smaakstraat kan je genieten van proevertjes bij onze Smaakmakers, zomerse promo’s aan de bar en groot shoppingplezier bij onze Gangmakers.

Heel het weekend zorgen verschillende groepen voor een warm en zonnig gevoel tijdens hun sets. Alleen al van het muziekprogramma begin je al te dansen.

VRIJDAG – Dj RENE JAXX, 19u

ZATERDAG – Dj RENE JAXX, 19u

ZONDAG – tattooine, 13u

ZONDAG – Les Vaches Espagnoles, 17u

 

ZONDAGS ONTBIJT (10 – 12u) 

Een ontbijt is altijd een fan-tas-tisch idee! Onze Smaakmakers zorgen dan ook voor een vorstelijk ontbijtaanbod.

Het concept is simpel: jij reserveert, kiest op voorhand wat je wil eten en wij zorgen voor de rest.

Op de dag zelf kom je aan om 10u en is er voor jou en je bubbel een plaatsje gereserveerd in de hal. Ga langs bij je gekozen smaakmaker en ze gaan meteen aan de slag, zo ben je zeker van een kraakvers ontbijt. Genieten van een heerlijke ochtend in de Mechelse binnenstad was nog nooit zo makkelijk. Laat het smaken!

Klik hier om te reserveren!

Reserveren is verplicht, want de plaatsen zijn beperkt.