11/11 Verwen Jezelf

Verwen Jezelf op donderdag 11 november door te genieten van een goed glas wijn, lekker eten, shopplezier en leuke beauty activiteiten bij onze standhouders.

Soms is het toch zo heerlijk om gewoon niets te doen, wat me-time in te lassen en gewoon wat tijd aan jezelf te besteden. Lekker eten, een goed wijntje, wat shoppen en jezelf nog eens laten soigneren. Daar word je toch instant vrolijk van? Klinkt een korte vakantie in de Dijlestad too good to be true? No way! Wij zorgen op 11/11 voor extra leuke acties en standhouders.

Had je dus nog geen idee wat te doen op deze vrije dag? Nodig snel je vriendinnen uit en maak er een leuke feestdag van!

Wie er zal zijn? Een bonte bende van ondernemende ladies die je graag onder handen nemen of je graag verwennen met de leukste hebbedingen! We lossen graag de eerste namen. Hou onze socials in de agenda voor de andere ondernemers!

❤️ FLOXX WAXBAR ❤️
Caroline onze waxing queen heeft speciaal haar agenda vrij gehouden voor walk ins. Vanaf 12u kan je binnen lopen voor het ontharen van je oksels en onderbenen en het bijwerken + verven van wenkbrauwen.

Wil je gewoon ook eens komen luisteren en advies over waxen? She’s here all day! Profiteer er van.

Ben jij meer een doe het zelver? Om 15.30u is er een demo over DIY waxen van de benen en oksels.

Psst, kom je voor een walk in voor het ontharen van je oksels en onderbenen? Hiervoor moet je wel even je haren laten staan. Kleiner als een rijstkorrel (0,5cm) kan Caroline niet veel doen.

❤️ TESSVS ❤️
Als je bij TessVS binnen wandelt begin je spontaan te glimlachen. Zij heeft alles wat leuk, hip en trendy is. De leukste winterjassen, handmade vazen uit Bali, lampen uit Marokko en de leukste kleedjes voor een kerstetentje.

Bij haar ben je welkom voor een stylingsessie. Zij staat je bij met woord en daad om ervoor te zorgen dat je gepakt en gezakt, maar vooral stralend naar buiten gaat!

Wil je advies voor je interieur? Neem gewoon wat leuke foto’s mee.

❤️ STUDIO JAWADDE ❤️
Wiedadde? Dorien van Studio Jawadde. Zij is de boezemvriendin van iedereen met haar diverse handmade tettenpotjes in keramiek. Wat? Ja hoor breasties, je hoort het goot. Tettenpotjes in alle geuren en kleuren, want iedereen is uniek en iedereen is speciaal. Zo ook haar potjes.

Bij haar shop je dus de leuke self-cadeaus of cadeaus ideaal voor onder de kerstboom, want ze neemt nog (kerst)kaartjes en plant-je-geluk zaadjes mee – want laat een ander geluk, ook je eigen geluk zijn. Toch?

❤️ SQON ❤️
Hi Sqonheid! Selfcare is al lang geen hippe trend meer en dat weten die van SQON als geen ander. Zij hebben een resem aan leuke tips en producten voor de meest zaa-haa-aalige badkamerrituelen.

Zij zorgen dus voor extra feestdag-geluk met hun leukste producten en tips. Denk aan een scrub, facial crème, haarborstel of yes – ook weer leuke giftpacks.

❤️ PERFECT SKIN LAILA ❤️
Als Laila de kamer binnen wandelt weet je het meteen, dit komt goed. Zij neemt je onder handen met de grootste zorg, enthousiasme en liefde.

Bij haar kan je terecht voor een HIFU. Nee, geen Japanse vechtsport maar een behandeling voor verstrakking en huidverbetering voor gelaat en lichaam.

Klinkt duur? Nee hoor, want je hebt een duidelijk zichtbaar resultaat en niet maar voor één dag. Bovendien kan je op 11 november exclusief genieten van een crazy korting! Nu betaal je slechts 250 euro voor zo een behandeling, ipv 500 euro. Too good to be true? Nee hoor, Laila fix it all!

Wil je graag eerst wat meer informatie krijgen? Dat kan natuurlijk ook. Laila is hier heel de dag en kan je van alle uitleg voorzien. Je kan dan een afspraak hier ter plaatse boeken om nadien je behandeling te laten uitvoeren.

❤️ MISS TRESOR DREFFA ❤️
Soraya zorgt voor de finishing touch van ieders schoonheid. Met de waanzinnig lekkere geur van Moroccanoil die je bij haar kunt kopen en de make-up van Belle Pierre die Soraya met nauwkeurigheid bij je aanbrengt waan je je zo op vakantie.

Toevallig nog een date in de hal of ’s avonds een etentje? Je kan ook je haar laten opsteken. Hééé? Jaja! Was gewoon even je haar op voorhand, dan kan Soraya het in 1, 2, 3 in een goede draai leggen of zelfs een stukje korter maken.

Of je je nu laat maquilleren of je haar laat opsteken, Soraya zorgt dat je klaar bent om op stap te gaan!

_

Place to be!
De Vleeshalle
11 tot 20u

Iedereen welkom!
Bij ons blijft iedereen welkom.
-> Kom je dus voor te shoppen of een behandeling bij onze gangmakers, borrelen op ons straatterras of een take away? Scannen is niet nodig, wel even je mondmasker opzetten.

-> Kom je iets eten of drinken in de hal? Dan moet je even scannen bij het binnenkomen.
_

Cheers! Wij zetten de cava al koud!

Sharing is caring