De Vleeshalle voor Professionals

Productief meeten, inspirerende workshops volgen, een event organiseren of informeel netwerken en tussendoor genieten van een smaakvol kader. Dat is De Vleeshalle. Deze historische locatie in hartje Mechelen staat helemaal klaar om aan jouw professionele noden te voldoen. Onze Cornettafel voor 12 personen of de hele Vleeshalle? Aan jou de keuze. Zeker aanwezig: onze smaakmakers, een gedreven team en, ja, de mooiste hal ter wereld.

Meteen boeken
Brochure in PDF

Foodconcepten gezocht

Lees het artikel

Welkom in Mechelen!

Lees het artikel

Spaces

Bacardi & Pemberton lounge

Onze Bacardi & Pemberton lounge kun je vinden op de eerste verdieping. Ze bieden plek aan een twintigtal personen en geven je daarnaast een prachtig uitzicht over De Vleeshalle. De ruimtes zijn ingericht met gezellige zetels en het nodige groen en ze zijn te bereiken via de trap.

Meer info

Workshopruimte Victor

Victor doet dienst voor workshops, seminaries, keynotes en coaching sessies tot 20 personen. We hebben de ruimte op de eerste verdieping voorzien van een uitgeruste keuken en de juiste technologische hulpmiddelen om alles vlot te laten verlopen. Beamen doe je draadloos, het geluid is mooi geïntegreerd en het uitzicht krijg je er helemaal gratis bij!

Meer info

Meetingroom John

John staat klaar om jou en je team te hosten. Aan John’s tafel is er plek voor 10 personen en hoewel er altijd een gezellige drukte heerst in de hal, zit je rustig op de tweede verdieping van De Vleeshalle. Helemaal op maat gemaakt voor productieve meetings en smakelijke pauzes.

Meer info

De hal

De volledige Vleeshalle op maat van uw bedrijf, dat kan ook. Denk aan bedrijfsfeesten, voorstellingen, netwerkevents en product launches op een historische, smaakvolle locatie die jouw gasten zal overdonderen. Voor elk event wordt een aanpak op maat uitgedacht, neem dus zeker contact op met Smaakmanager Arjanne.

Meer info

Het platform

Het Platform geeft je een panoramisch zicht over de hal, ideaal voor een informeel netwerkevent of een bedrijfslunch op hoger niveau. De locatie kan ingezet worden voor een brede waaier aan events, van diner tot receptie.

Meer info

Cornettafel

Onze Cornettafel biedt ruimte voor 12 personen en is het ideale decor voor een snelle lunch over de middag of een uitgebreid diner voor jouw bedrijf. Centraal gelegen, in’t groen en groot genoeg om heel wat smaakmakers op tafel te zetten. Smakelijk!

Meer info

Welkom in Mechelen!

Je hebt het vast al gemerkt, Mechelen zit in de lift. Onder impuls van burgemeester Bart Somers en zijn stadsbestuurd transformeerde de Dijlestad naar een plek waar steeds meer mensen willen wonen, leven en werken.

Lees het artikel

Troeven

Centraal gelegen

Centraal gelegen

De Vleeshalle ligt in hartje Mechelen, op wandelafstand van verschillende ondergrondse parkings en mooi in het midden tussen Mechelen-Centraal en Mechelen-Nekkerspoel. De fantastische ligging van Mechelen, op 20 minuutjes van Antwerpen en 20 minuutjes van Brussel, maakt van De Vleeshalle een ideale plek voor jouw professionele activiteiten.

Smaakvol kader

De Vleeshalle is een uniek herbestemmingsproject. Ooit deed het dienst als, je raadt het al, ruimte voor de Mechelse beenhouwers, maar ondertussen kreeg het een zeer grondige make-over. De grandeur van vroeger werd bewaard en tegelijk staat de hal met beide voeten in 2019. Het verleden gaat hand in hand met de toekomst.

Hyperuitgerust

De Vleeshalle is uitgerust met alle voorzieningen die nodig zijn om jouw event, meeting of workshop te doen slagen. Gaande van geluidsvoorzieningen tot draadloze beamers en uiteraard onze centrale bar en smaakmakers. Het team achter De Vleeshalle heeft zelf serieus wat eventkilometers op de teller en denken graag mee met jou.